Bli en Winkare

Det är kostnadsfritt att vara med i Wink och ta del av information om kommande träffar. Anmäl ditt intresse för nätverket för att få med information om vad vi har på gång framöver genom våra nyhetsbrev.

På grund av rådande läge behöver vi ställa in våra fysiska träffar under våren 2021. Vi kommer istället bjuda på fyra grymma, digitala träffar där vi tar upp ämnen som ni i nätverket länge suktat efter. I år måste man vara med i Wink;Guld för att få vara med på våra digitala träffar. Läs mer och anmäl dig till Wink;Guld här nedan.

wink;guld våren 2021

Trots det rådande läget vill vi fortsätta att nätverka och träffa er för att bidra till inspiration och utveckling. Vi kommer därför för våren 2021 erbjuda en variant av Wink;Guld där du förutom plats på våra digitala träffar får tillgång till ett community där vi kan bolla frågor, nätverka och dela erfarenheter med varandra.

För att vi ska kunna fortsätta driva vårt nätverk behöver vi bekosta våra fasta utgifter och vi kan därför tyvärr inte erbjuda de digitala träffarna helt gratis även om vi skulle vilja. Det krävs alltså Wink;Guld för att få vara med på våra digitala träffar under våren 2021. Och vi lovar att det kommer att vara värt det.


För dig som vill vara med i nätverket erbjuder vi nu alltså det här guldpaketet. Kostnaden för Wink; Guld är 200 kr för ett halvår och då ingår:

  • Plats på våra fyra digitala träffar under våren. Endast de som är med i nätverket kommer kunna närvara vid våra träffar, platsen går inte att överlåta till någon utomstående.
  • Ett digitalt community i form av en sluten Facebookgrupp. Ett nätverk online som gör nätverket mer närvarande. Här lyfter vi viktiga frågor och sprider energi och tankar. 
  • Möjlighet att bjuda med EN vän till varje träff för ett självkostnadspris på 100 kronor.

Guldpaketet är slutsålt! Vi tackar för allt engagemang och intresse för vårt nätverk - tack!


Alla priser inkl moms. Vi reserverar oss för ev skrivfel.

Hemsidan är skapad med