Om Wink;

När vi startade Wink ansåg vi att det saknades ett nätverk för drivna kvinnor i Karlstad, det är något vi har sett att storstäderna har satsat mycket på de senaste åren. Vi vill med Wink hjälpa andra att hjälpa varandra och skapa ett starkt nätverk för kvinnor. Vi har fått en fantastisk respons på detta och ser att det finns ett stort behov och intresse för vårt nätverk.


Vår vision. Vi tycker att kvinnor ska stötta varandra och arbeta tillsammans istället för att se varandra som konkurrenter. Wink är ett karriärsnätverk för kvinnor med driv och ambitioner att utvecklas oavsett om du är anställda, driver eget eller söker nya utmaningar. Vi provar nya saker, är modiga tillsammans och vågar testa våra egna gränser tillsammans med andra tjejer.

Målet med nätverket är att hjälpa varandra framåt i karriären eller med de utmaningar vi står inför just nu.


Vi är karriärmedvetna kvinnor som träffas fyra gånger under våren och fyra gånger under hösten. Varje tillfälle har ett specifikt tema, t ex träffa VD:n på det spännande storbolaget, vässa din LinkedIn-profil eller speedmingla. Vi hjälper varandra framåt i karriären eller med de utmaningar vi står inför just nu.


Oavsett om du söker nya utmaningar eller känner dig nöjd med ditt jobb idag lovar vi att nätverket kommer att ge dig mycket utbyte, kunskap och inspiration. För dig som vill sätta extra guldkant på ditt nätverk och få ut mer erbjuder vi nu Wink; Guld.Vi WINKARE;

Emelie

0702 - 77 86 73

winkarlstad@gmail.com

Utbildad redovisningsekonom och arbetar idag som support manager/ ekonomiassistent. Ägnar sig gärna åt marknadsföring, nätverkande och tycker att personlig utveckling är extra intressant.


Sandra

0702 - 59 95 62

winkarlstad@gmail.com

Utbildad kommunikatör och arbetar idag som Kommunikations- & hållbarhetschef.

Har ett stort intresse för internkommunikation, värdegrundsfrågor och nätverkande.


Hemsidan är skapad med