Om Wink;

Vi som startade Wink ansåg att det saknades ett nätverk för drivna kvinnor i Karlstad, det är något vi har sett att storstäderna har satsat mycket på de senaste åren. Vi vill hjälpa andra att hjälpa varandra och skapa ett starkt nätverk för kvinnor. Vi tror och hoppas att det finns ett stort behov och intresse för vårt nätverk.


Vår vision. Vi tycker att kvinnor bör stötta varandra och arbeta tillsammans istället för att se varandra som konkurrenter. Wink är ett karriärnätverk för kvinnor med driv och ambitioner att utvecklas. Vi provar nya saker, är modiga tillsammans och vågar testa våra egna gränser tillsammans med andra tjejer.

Målet med nätverket är att hjälpa varandra framåt i karriären eller med de utmaningar vi står inför just nu.


Vi är karriärmedvetna kvinnor som träffas ungefär en gång i månaden. Varje tillfälle har ett specifikt tema, t ex träffa VD:n på det spännande storbolaget, vässa din LinkedIn-profil eller speedmingla. Vi hjälper varandra framåt i karriären eller med de utmaningar vi står inför just nu.

Oavsett om du söker nya utmaningar eller känner dig nöjd med ditt jobb idag lovar vi att nätverket kommer att ge dig mycket utbyte, kunskap och inspiration.


Vi WINKARE;

Emelie

0702 - 77 86 73

winkarlstad@gmail.com

Utbildad redovisningsekonom och arbetar idag som support manager/ ekonomiassistent. Ägnar sig gärna åt marknadsföring och nätverkande och tycker att sociala medier är extra intressant.


Sandra

0702 - 59 95 62

winkarlstad@gmail.com

Utbildad kommunikatör och arbetar idag som Kommunikations- & hållbarhetschef.

Har ett stort intresse för internkommunikation, värdegrundsfrågor och nätverkande.


Nyfiken på att veta mer?

©2018 Winkarlstad

Hemsidan är skapad med