Om Wink;

Wink; är till för dig som vill bygga ditt personliga varumärke, utvecklas som person och skapa ett starkt nätverk med andra grymma kvinnor.

Det enda kravet vi har i vårt nätverk är att du ska vara kvinna. Våra träffar hålls i Karlstad men vi har kvinnor från hela Värmland och andra städer (t.ex. Örebro) som är med. Vi tycker det är jättekul att nätverket blivit så uppskattat och alla är välkomna.


När vi startade Wink; ansåg vi att det saknades ett nätverk för drivna kvinnor i Karlstad, det är något vi har sett att storstäderna har satsat mycket på de senaste åren. Vi vill med Wink; hjälpa andra att hjälpa varandra och skapa ett starkt nätverk för kvinnor. Vi har fått en fantastisk respons på detta och ser att det finns ett stort behov och intresse för vårt nätverk.


Vår vision. Vi tycker att kvinnor ska stötta varandra och arbeta tillsammans istället för att se varandra som konkurrenter. Wink; är ett nätverk för kvinnor med driv och ambitioner att utvecklas oavsett om du är anställda, driver eget, är student eller söker nya utmaningar. Vi provar nya saker, är modiga tillsammans och vågar testa våra egna gränser tillsammans med andra tjejer. Målet med nätverket är att hjälpa varandra framåt i karriären, att trivas där vi är eller med de utmaningar vi står inför just nu.


Vårt nätverk skapar kontakter, möjligheter och glädje. Vi kan bara drömma om vilka möjligheter som vi i Wink; kommer skapa tillsammans.

Vi WINKARE;

Emelie

0702 - 77 86 73

winkarlstad@gmail.com

Utbildad redovisningsekonom och arbetar idag som support manager/ ekonomiassistent. Ägnar sig gärna åt marknadsföring, nätverkande och tycker att personlig utveckling är extra intressant.


Sandra

0702 - 59 95 62

winkarlstad@gmail.com

Utbildad kommunikatör och arbetar idag som Kommunikations- & hållbarhetschef.

Har ett stort intresse för internkommunikation, värdegrundsfrågor och nätverkande.


Hemsidan är skapad med