Personuppgiftspolicy

Hur hanterar vi personuppgifter?

Som en del av vårt nätverk i Winkarlstad vill vi att du ska känna dig trygg i vår hantering av personuppgifter.

GDPR (General Data Protection Regulation) är en förordning som reglerar hur vi som företag hanterar personuppgifter. Vi vill vara tydliga med hur vi hanterar och sparar dina personuppgifter som du delar med oss.


Vi lagrar och hanterar uppgifter om namn, e-post och information om dig för att kunna erbjuda dig en plats i vårt nätverk och kunna nå ut med relevant information till dig, samt ha en överblick över vilka som är medlemmar hos oss.

Vi använder uppgifter om e-post och ev mobilnummer för att kunna skicka ut inbjudningar, erbjudanden, tips, medlemsbrev med mera.


Varifrån samlar vi in uppgifter?

Winkarlstad behandlar personuppgifter som lämnas av dig t.ex. i samband med att du skickar in en intresseanmälan till oss, deltar vid något av våra event/föreläsningar eller på annat sätt visar intresse för oss.


Vilka delar vi dina uppgifter med?

Winkarlstad samarbetar med relevanta partners/sponsorer för att kunna hålla nere kostnader för våra deltagare. Vi delar dina personuppgifter med dessa företag om det är nödvändigt för vår verksamhet.


Därutöver används dina personuppgifter hos våra leverantörer för mailutskick, enkätundersökningar, kvitto-/fakturahantering och andra nödvändiga tjänster förenliga med vår verksamhet. Personuppgifterna kommer inte att användas för ändamål som är oförenliga med ändamålen som de från början samlades in för.


Bilder

På våra event tar vi ofta bilder som vi använder i vår marknadsföring, på sociala medier och vår hemsida, om du inte vill att en bild på dig ska användas, kontakta oss på winkarlstad@gmail.com.


Avregistrering

Om du inte vill ha några fler utskick från oss kan du alltid avregistrera dig genom att skicka ett mail till winkarlstad@gmail.com eller klicka avprenumerera på länken längst ner i ett av våra utskick.


Du kan när som helst återkalla ditt godkännande till att låta oss använda uppgifterna för att skicka information till dig. Vi kan inte radera dina uppgifter om det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder.


Du har rätt till dina personuppgifter

Du har alltid rätt att ta del av de uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dem.

Du kan alltid få dina uppgifter rättade, ändrade eller borttagna ur våra system.


Kontakt

Du kontaktar oss enklast via e-post: winkarlstad@gmail.com

Telefon: 0702 - 77 86 73 (Emelie), 0702 - 59 95 62 (Sandra)


Winkarlstad AB, organisationsnummer 559234-8204


Hemsidan är skapad med