Kommande träffar

Hösten 2021

Vi kommer så väl ihåg den där veckan när allt förändrades i mars 2020. Skulle vi ställa in? Vågade vi fortsätta? Men det kändes inte rätt i magen och det var dags att ta ett beslut. De fysiska träffarna ställdes in över en natt, vi skulle ses till hösten igen (trodde vi). Det är 1,5 år sedan och även om man ofta påpekar att tiden går snabbt så känns det som en evighet sen. Vi har saknat pulsen, skratten och allt det som bara kan uppstå när man fyller en lokal med framåtlutade kvinnor. Och vet ni?

Äntligen är det dags för oss Winkare att ses fysiskt igen!


Ja, det är sant, tisdagen den 30 november ses vi på Karlstad Airport och vi ser så mycket fram emot att få träffas och nätverka igen. Som vi har saknat er och det härliga Winksorlet 😊

30 november 2021

KARLSTAD AIRPORT

Under kvällen kommer Karlstad Airports nya vd Camilla Sperling dela med sig av sin fantastiskt inspirerande resa från drömmen om att bli stridspilot i barndomens Arvika till den nuvarande rollen som vd för Karlstads flygplats. Tillsammans äter vi en bit mat och givetvis får vi massor med tid till mingel och nätverkande med varandra. Träffen är öppen för alla som är eller vill bli en del av Wink; men den kommer vara lite mindre än tidigare träffar och därmed extremt begränsat antal platser. 


Program

Plats: Karlstad Airport    

Datum: 30 november 2021

Tid 17:30 - 21:30


17:30 Välkomstmingel och middag

18:15 Wink; hälsar alla välkomna och berättar om planerna för 2022

19:00 Camilla Sperling, vd Karlstad Airport

19:45 Nätverksmingel

21:15 Kvällen avslutas


Pris: 300 kr

I priset ingår mat, alkoholfri dryck och föreläsning samt självklart en kväll full av nätverkande och energi. Begränsat antal platser - först till kvarn.


Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar. Ingen avanmälan men vid ev. förhinder går det bra att överlåta sin plats till någon annan. Meddela oss ev ombokning senast den 23 november. Inga ombokningar får göras efter den 23 november.


Anmälan öppnar måndag den 1 november kl 12:00 - häng på luckan för nu blir det åka av!

Camilla sperling

Endast 30 år gammal flög Camilla upp som kapten och blev därmed del av den lilla skara kvinnor i världen som är högsta befälhavare ombord på trafikflygplan. Innan hon kom till Karlstad har hon bl.a. jobbat som civilpilot i USA, styrman på ”Moose line” –  West Airs linje mellan Hagfors och Bromma, på Transwede med charter- och linjetrafik både inom Sverige och utomlands. Camilla har även varit personalansvarig för alla piloter inom Malmö Aviation samt flygoperativ chef över 250 piloter och 300 kabinpersonal på BRA. Ett imponerande CV - milt sagt. Vi ser fram emot att höra mer om hennes spännande resa samt läget för flygplatsen nu och framåt. 

Hemsidan är skapad med