Kommande träffar

Nu äntligen är vi igång med höstens träffar!

Ta med dina vänner, kollegor och dig själv till en kväll med magisk stämning. Läs mer om höstens träffar här under.

VÅGA

5 september

Karlstad CCC


Läs mer om träffen under Tidigare träffar.

FÖRÄNDRING

7 oktober

Länsförsäkringar Värmland


Tema för träffen är Förändring och Länsförsäkringar Värmlands VD Ulrika Obstfelder Peterson kommer prata om förändringsarbete och hur hennes bana har sett ut. Förutom sitt nuvarande uppdrag har hon bl.a varit VD på Värmlands Folkblad och ordförande i Handelskammaren Värmland.

Vi äter en god buffé och nätverkar kring ämnet Förändring under kvällen. Vi kommer även få viktig information om pension, försäkringar och hjälp med sådant som är viktigt att tänka på redan tidigt i sin karriär gällande dessa saker.

POWER

6 november

NWT Media


Äntligen kör vi temat Power! Den här kvällen kommer avspegla girlpower där vi vågar vara coola, tjejiga och självsäkra tillsammans. Högst upp i NWT- huset dukar vi upp för en färgsprakande tjejkväll med ballonger och konfetti. Det blir bubbel, fräsch mat och peppig musik.

Har ni hört om Kristin Lönnsjö? Hon kommer föreläsa om hur vi ska bli mer självsäkra och ha en workshop tillsammans med oss. Gå gärna in och kika på hennes sida, hon är grym! Den här träffen kommer bli något utöver det vanliga och i slutet av kvällen kommer ni alla få med er en spännande utmaning.


Plats: NWT-huset

Datum: 6 november 2019

Tid 17:30 - 21:30

Pris: 350 kr


Anmälan öppnar den 18/10


program

17.30 Välkomstmingel med bubbel

18.00 Wink; hälsar välkomna

18.15 Emma Sprigg presenterar NWT Media

18.45 Middag

19.30 Kristin Lönnsjö - 100 % Du!

20.30 Workshop

21.30 Kvällen avslutas

Anmälan

Anmälan öppnar den 18/10


Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.

VÄRDSKAP

3 december

Elite Stadshotell


Julavslutning med temat Värdskap. Vi håller vår julavslutning på Karlstads anrika Stadshotell där vi kommer bjudas på en fantastisk jultallrik och annat som hör julen till. Anna som är hotelldirektör för Elite kommer prata med oss om det goda värdskapet och tillsammans diskuterar vi i grupper om hur vi alla kan påverka andra att flytta till Karlstad genom att vara goda värdar för vår stad. Vi pratar vidare om värdskap både inom våra yrken och privat. Kanske kommer tomten med paket också? ;-)


Plats: Elite Stadshotellet

Datum: 3 december 2019

Tid 17:30 - 21:30


Anmälan öppnar den 13/11

Träffar hösten 2019

5 september - Karlstad CCC

Vår Winkhöst startar med en stor Kick Off på temat Våga.

Mat, mingel och inspirationsföreläsning av Charlotte Gustavsson som är Sveriges första vd för ett SHL-lag, vd för Styrelseakademin i Sthlm. Charlotte delar med sig av sina med och motgångar och hur de har tagit henne dit hon är idag.


7 oktober - Länsförsäkringar Värmland

Nätverkande med temat förändringsarbete. Länsförsäkringar Värmland delar också med sig av tips hur du tänker smart kring ditt sparande, pension och försäkringar.


6 November - NWT media

Middag med temat Power. Inspirationsföreläsning och workshop med rubriken 100% du - Bli mer självsäker.


3 December - Elite Stadshotellet

Vi avslutar hösten med en julfest där vi äter gott, minglar och pratar om hur vi i Karlstad med hjälp av gott värdskap kan locka hit såväl fler turister som människor som vill bo och arbeta här i Karlstad.


Med reservation för ändringar.

Kontakta oss för mer information om våra nätverksträffar.

Nyfiken på att veta mer?

©2018 Winkarlstad

Hemsidan är skapad med