Kommande träffar

våren 2022

tisdag 31 maj

löfbergs

(FULLBOKAT!)

Tisdag den 31 maj ses vi för en inspirerande kväll högst upp i Löfbergsskrapan. Under kvällen tar vi sikte framåt med temat "Fokus" med hjälp av Sofia Svahn från Löfbergs. Emelie och Sandra kommer hålla i en workshop där vi tillsammans hittar fokuset. Vi tror på att det handlar om att prioritera och fokusera på att göra rätt saker för att komma dit man vill.


Utöver workshop och intressanta tankar bjuder vi givetvis på goda drycker från Löfbergs och ett grymt nätverkande - hoppas vi ses :D 


Program

17:30 Välkomstmingel och tilltugg

18:30 Wink; hälsar alla välkomna

18:45 Tema: Fokus med Sofia Svahn från Löfbergs

19:15 Nätverksmingel

19:30 Workshop Fokus

21:15 Kvällen avslutas


Plats: Löfbergsskrapan

Datum: 31 maj 2022

Tid 17:30 - 21:30

Pris: 300 kr


I priset ingår enklare tilltugg, alkoholfri dryck och föreläsning samt självklart en kväll full av nätverkande och energi.

anmälan är STÄNGD

FULLBOKAT! Anmälan är stängd och vi tackar alla härliga kvinnor för ert engagemang och intresse för vårt nätverk - tack!


Ingen avanmälan men vid ev. förhinder går det bra att överlåta sin plats till någon annan. Meddela oss ev ombokning senast den 27 maj. Inga ombokningar får göras efter den 27 maj.

Du får ingen automatisk bekräftelse. Om du har swishat och inte hör något från oss så är du anmäld.


Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.

Nätverksfrukost 2022

Starta dagen med oss! Under våren kommer vi köra frukostträffar på ett lite enklare sätt, vi kommer ses var fjärde vecka på Elite Stadshotellet där vi avnjuter deras fantastiska frukostbuffé och man kommer de tillfällen som det passar. Det kommer innebära grymt nätverkande, god frukost och massor av energi. Ta med en kollega, vän eller kom själv - vi kommer finnas på plats mellan kl 07:00 - 08:30 i det mysiga rummet "Hybeleien" som ligger i gången mellan Elites huvudentré samt frukostbuffén. Välkommen!Anmäl dig gärna i respektive facebook-event så vi har ett hum om hur många som kommer, ingen bindande anmälan. Kostnad för frukosten är 145 kronor och swishas till oss på plats, kvitto mailas ut i efterhand vid förfrågan. Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.

onsdag

18 maj

Hemsidan är skapad med