Kommande träffar

kafferep

onsdag 13 maj kl 15:00

På grund av rådande läge behöver vi ställa in vårens träffar men eftersom vi saknar er så mycket och gärna vill träffa er ändå så bjuder vi in till en virtuell nätverksträff. Vi kommer prata om hur vi ser på läget just nu, hur vi tänker kring Wink; i nuläget och framöver. Vi vill gärna se att så många som möjligt kan vara med och därför är eventet helt kostnadsfritt. Anmäl dig i vårt Facebook-event för mer information och det är även där vi lägger upp länken till Zoom när eventet startar. Gå direkt till eventet genom att klicka på "Facebook-event". Välkommen! ;-)

vårens program

Såhär skulle vårens program ha sett ut. Precis som alla andra i vår bransch har vi drabbats hårt av nuläget, men vi kör på med andra aktiviteter så länge och hoppas vi kan återkomma till hösten med nya, härliga träffar.

FRAMTID

18 FEBRUARI

Helmia


Läs mer under Tidigare träffar.

STRATEGI

24 MARS

Löfbergs


Hur ser världen ut år 2030, och hur kommer nya drivkrafter och trender påverka företagens roll i samhället?

Det här är grundfrågorna som Löfbergsgruppen har brottats med i det långsiktiga strategiarbete som pågår.


Tillsammans kommer vi att genomföra en workshop där vi praktiskt får ta del av de verktyg Löfbergs har använt i framtagandet av sin strategi och samtidigt bidra med vårt utifrånperspektiv till Löfbergs i deras fortsatta arbete. En träff som skapar win-win!

dröm

23 APRIL

My Perfect Day


Har du någonsin drömt om att skapa ett företag baserat på en hobby? Pauline Grindvall, grundare av My Perfect Day, gjorde just detta och ger oss sin bild av vad vi vill kalla en drömresa. Under kvällen skapar vi tillsammans våra egna drömmar.

SAMARBETE

13 MAJ

Handelskammaren Värmland


Vi avslutar våren med sommaravslutning på Handelskammarens takterass. "Vi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en positiv arbetsmiljö där vi trivs och blir uppskattade är både utvecklande och hälsosamt för oss." Anna Tufvesson, författaren bakom Aktivt Medarbetarskap, vägleder oss till en bättre arbetsmiljö.

Hemsidan är skapad med