Kommande träffar

Ta med dina vänner, kollegor och dig själv till en kväll med magisk stämning. Läs mer om vårens träffar här under.

FRAMTID

18 FEBRUARI

Helmia


Läs mer under Tidigare träffar.

STRATEGI

24 MARS

Löfbergs


Hur ser världen ut år 2030, och hur kommer nya drivkrafter och trender påverka företagens roll i samhället?

Det här är grundfrågorna som Löfbergsgruppen har brottats med i det långsiktiga strategiarbete som pågår.

I arbetet har Löfbergs använt sig av PESTLE, en strategisk analysmodell som utvecklades i USA på 1960-talet, Modellen baseras på sex perspektiv som ger en samlad bild av framtiden: Politiskt, Ekonomiskt, Socialt, Teknologiskt, Legalt och Miljömässigt.

I podden “The Future Starts Here” delar företagets vd Lars Appelqvist med sig av resultaten.

Sofia Svahn, kommunikationsdirektör och Malin Helgman, Head of E-commerce båda på Löfbergs Coffee Group kommer under den här träffen dela med sig av det arbete Löfbergs har gjort och vad man har kommit fram till.

Tillsammans kommer vi att genomföra en workshop där vi praktiskt får ta del av de verktyg Löfbergs har använt i framtagandet av sin strategi och samtidigt bidra med vårt utifrånperspektiv till Löfbergs i deras fortsatta arbete. En träff som skapar win-win!


Plats: Löfbergs kaffeskrapa

Datum: 24 mars 2020

Tid :17:30 - 21:00

Kostnad: 300 kr

program

17:30 Välkomstmingel med mat

18:15 Wink; hälsar alla välkomna

18:30 Sofia och Malin från Löfbergs

19:15 Workshop

20:00 Mingel

21:00 Kvällen avslutas

anmälan

Anmälan är stängd och vi tackar alla härliga kvinnor för ert engagemang och intresse för vårt nätverk - tack!


Ingen avanmälan men vid ev. förhinder går det bra att överlåta sin plats till någon annan. Meddela oss ev ombokning senast den 17 mars. Inga ombokningar får göras efter den 17 mars.


Du får ingen automatisk bekräftelse. Om du har swishat och inte hör något från oss så är du anmäld. Mer information till alla deltagare skickas ut ungefär en vecka innan träffen.


Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.

dröm

23 APRIL

My Perfect Day


Har du någonsin drömt om att skapa ett företag baserat på en hobby? Pauline Grindvall, grundare av My Perfect Day, gjorde just detta och ger oss sin bild av vad vi vill kalla en drömresa. Under kvällen skapar vi tillsammans våra egna drömmar.

SAMARBETE

13 MAJ

Handelskammaren Värmland


Vi avslutar våren med sommaravslutning på Handelskammarens takterass. "Vi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en positiv arbetsmiljö där vi trivs och blir uppskattade är både utvecklande och hälsosamt för oss." Anna Tufvesson, författaren bakom Aktivt Medarbetarskap, vägleder oss till en bättre arbetsmiljö.

Hemsidan är skapad med