Kommande träffar

HÖSTen 2022

Nätverksfrukost 2022

Starta dagen med oss! Under hösten fortsätter vi med våra frukostträffar. Vi ses på Elite Stadshotellet där vi avnjuter deras fantastiska frukostbuffé och man kommer de tillfällen som det passar. Det kommer innebära grymt nätverkande, god frukost och massor av energi. Ta med en kollega, vän eller kom själv - vi kommer finnas på plats mellan kl 07:00 - 08:30 i det mysiga rummet "Hybeleien" som ligger i gången mellan Elites huvudentré samt frukostbuffén. Välkommen!Anmäl dig gärna i respektive facebook-event så vi har ett hum om hur många som kommer, ingen bindande anmälan. Kostnad för frukosten är 150 kronor och swishas till oss på plats, kvitto mailas ut i efterhand vid förfrågan. Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.

ONSDAG 16 NOV

TEMA: KVINNLIG INNOVATION

KARLSTAD INNOVATION PARK

Kvinnors deltagande på arbetsmarknaden i form av företagare och innovatörer är ett viktigt led i att uppnå ett jämställt samhälle. Kvinnor och män bör ha lika förutsätt­ningar att etablera sig som företagare och innovatörer. Så ser det inte ut idag. När det gäller kvinnliga innovatörer saknas många gånger ett erkännande för deras uppfinningar eller verksamhet.


Onsdagen den 16 november får du träffa några kvinnor som bryter mot den normen och vågar satsa på innovationer.


Therese Sundström (Innother), Melinda Persson (Diri) och Amanda Wiik och Ida Funeland (Nature Station) har alla förverkligat och utvecklat idéer och är numera entreprenörer. Den här kvällen berättar de som sina erfarenheter så här långt. Vi får också lyssna till Linda Take som förutom att hon är vd på Mericon sitter i olika styrelser och investerar i bolag. Hon kommer att dela med sig kring hur det fungerar med investeringar och vad man ska tänka på om man har en idé och vill ta steget vidare med hjälp av just investeringar.


Utöver föreläsningarna blir det såklart grymt nätverkande när Wink; och Karlstad Innovation Park bjuder in till nätverksträff.


PROGRAM

17:30 Välkomstmingel och tilltugg

18:15 Wink; hälsar alla välkomna

18:30 Karlstad Innovation Park

18.45 inspiration - möt dem som har vågat

19:15 Nätverksmingel med diskussioner

19:45 Linda Take

20:15 Mingel

21:15 Kvällen avslutas


Plats: Karlstad Innovation Park

Datum: 16 nov 2022

Tid: 17:30 - 21:00

Pris: 350 kr


Träffen har ett begränsat antal platser och brukar bli fulltecknade snabbt. Anmäl dig så snart som möjligt, senast 13 november i mån av plats.


I priset ingår mat, alkoholfri dryck, föreläsning och självklart en kväll full av nätverkande. Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar. Ingen avanmälan men vid ev. förhinder går det bra att överlåta sin plats till någon annan.

anmälan

FULLBOKAT! Anmälan är stängd och vi tackar alla för ert engagemang och intresse för vårt nätverk - tack!


Glöm inte att meddela oss ev. specialkost i god tid.


Ingen avanmälan men vid ev. förhinder går det bra att överlåta sin plats till någon annan. Meddela oss ev ombokning senast den 13 november. Inga ombokningar får göras efter den 13 november.


Du får ingen automatisk bekräftelse. Om du har swishat och inte hör något från oss så är du anmäld.

Alla priser inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.

Panelen och föreläsare

Therese Sundström, Innother

Melinda Persson Diri

Amanda Wiik och Ida Funeland, Future Station

Linda Take, Vd och investerare

Hemsidan är skapad med