Kommande träffar

DIGITALA TRÄFFAR VÅREN 2021

På grund av rådande läge behöver vi ställa in våra fysiska träffar under våren 2021. Vi kommer istället bjuda på fyra grymma, digitala träffar där vi tar upp ämnen som ni i nätverket länge suktat efter. Vi tog de fyra mest önskade ämnena och fick med oss fyra experter inom varje område. 

23/3 Våga bli entreprenör

21/4 Ta steget till styrelseuppdrag

17/5 Kom igång med aktier

16/6 Gör verklighet av skrivdrömmen

Träffarna kommer pågå i ca 1,5-2 timmar för att bidra till mer nätverkande och diskussioner, något som alla winkare varit överens om behövs. Under dessa timmar får vi inspiration kring kvällens ämne, lyfter frågor kring ämnet och nätverkar i breakout-rooms. Läs mer om våra träffar längre ned.  Vi ses! ;)

man måste i år vara med i Wink;Guld för att få vara med på våra digitala träffar.

vårens digitala program

23 MARS

Kl. 18:00

Våga bli en entreprenör

Rebecka Wedlund

Drömmer du om att starta eget men har inte vågat ta steget? 

Rebecka Wedlund är medgrundare och CTO för Momentus. Ett startup företag med fokus på kvinnors hälsa efter graviditeten och hon har en nakgrund som VD i flertalet bolag och erfarenhet av att driva startups. Rebecka berättar om sin resa från tankarna som väcktes av en bok till att hon idag driver två bolag. Och hur hon vågade lämna tryggheten för entreprenörslivet. Oavsett om du drömmer om att bli entreprenör eller inte kan vi lova ett inspirerande samtal om att våga hoppa, sätta sig i rätt sammanhang och tro på sin egen magkänsla. 


21 APRIL

Kl. 18:00

Ta steget till styrelseuppdrag

Cecilia Victoria Kärrberg och Anna Lundmark Lundbergh

Forskning visar att styrelser med en bred representation är mer lönsamma, så hur kan vi bidra till mer jämställdhet och vad krävs av dig för att ta plats i en styrelse?


Cecilia Victoria Kärrberg är VD och ägare av Digitalsnack-Social mediebyrå. Som 28 åring valdes Cecilia som ordförande i Marknadsföreningen i Värmland. Därefter har hon utbildat sig i styrelsearbete och mötesteknik. Idag ingår hon i ett nätverk tillsammans med ett 100 tal kompetenta kvinnor för att öka jämställdhet och kompetens i bolagsstyrelser.


Anna Lundmark Lundbergh, vd Almi Företagspartner Värmland, kommer och berättar om Almis purfärska styrelsekartläggning, som släpps den 8 mars. Anna kommer prata om nyttan för bolagen att öka jämställdheten i styrelser och hur det kan ske.

17 MAJ

Kl. 18:00

Kom igång med aktier

Amanda Arvidsson

Amanda inspirerar och ger oss sina bästa tips kring att komma igång att spara med aktier. Hon vill bidra till att hjälpa kvinnor att spara pengar och hur man ska tänka i hushållet med t.ex. löneskillnader och ojämn föräldraledighet. När hon fick höra att man kunde tjäna pengar på pengar med hjälp av aktiesparande så triggades hon igång och på den vägen är det. Amanda kommer ge tips på hur du praktiskt kommer igång och vad man ska tänka på.

16 JUNI

Kl. 18:00

Gör verklighet av skrivdrömmen

Lotta Brunmark

Har du alltid drömt om att skriva? Journalisten Lotta Brunmark undervisar i frilansjournalistik och har hjälpt hundratals aspirerande skribenter att våga ta tag i sina skrivardrömmar. Nu vill hon ge dig knepen för hur du kan bli frilansjournalist, krönikör eller varför inte – författare.

Hemsidan är skapad med