tidigare träffar

Länsförsäkringar Värmland 7 oktober 2019

En kväll fylld med kunskap, inspiration och enormt engagemang. Det är inspirerande i sig att träffa personer som brinner för det de jobbar med och att höra Magnus och Staffan från Länsförsäkringar presentera pension på ett intressant sätt var kul att se.


Ulrika Obstfelder Peterson presenterade förändringsarbete och ledarskap där det gäller att se till individen. Vikten av att lära känna sig själv och sina medmänniskor tar vi med oss - tack för viktiga verktyg och ditt engagemang i träffen och vårt nätverk.


Tack Stina, Ulrika, Magnus, Staffan och ni andra på Länsförsäkringar Värmland. Det märks att ni brinner för det ni gör & det är därför ni gör det allra bäst!

Tack också till alla grymma winkare som bara fortsätter att leverera gång efter gång - ni är AMAZING!

Karlstad CCC 5 september 2019

Höstens kick-off innebar en stor träff på Karlstad CCC med temat Våga!


På plats fanns 130 grymma kvinnor som vågade dela med sig av något stolta över att de vågat och det härliga Wink-sorlet ekade i hela huset.

Vi fick avnjuta en höstig kantarellpaj innan vi presenterade höstens program och vilka vi är som ligger bakom Wink;


Charlotte Gustavsson föreläste för oss om att våga och vilken inspiratör hon är! Hon fick med sig hela publiken på ett alldeles magiskt sätt.


Tack till Sanna Andersson på Karlstad CCC för en fin träff och stort tack till alla härliga Winkare som bidrog med energi och glädje.

Karlstad Golfklubb 17 juni 2019

Solen sken, bollarna flög kors och tvärs och skratten hördes lång väg. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre sommaravslutning!


Alla som var på plats bidrog med gott humör och inspirerande diskussioner, ibland stannar vi upp och bara står och lyssnar på sorlet som blir. Det härliga Wink-sorlet. Det gör oss väldigt stolta och nästan lite rörda att det blir sådan stämning på våra träffar - wow!


Vi fick prova att slå lite bollar på rangen, med varierande längd och höjd på bollarna ;-) Grymma Sofia Strindholm och Linda Andersson från klubben gick igenom grunderna för oss och senare under kvällen fick vi även veta mer om golfens spännande värld och hur man gör för att få sig ett grönt kort. Det är inte så krångligt att spela golf i en klubb som ryktet säger, skönt att få veta tycker vi.


Vi vill tacka Karlstad Golfklubb för en lyckad träff med fantastisk mat och vackra miljöer - stort tack!

Vi vill också passa på att tacka alla er som varit med på en eller flera träffar under våren, det är NI som är Wink tillsammans med oss!

Tack också för alla applåder, mail, kommentarer, inlägg, hejarop på stan - vi tror inte att ni förstår vad det betyder för oss. Tack!


Löfbergs 17 april 2019

Utsikten högst uppe i Löfbergs kaffeskrapa är i en klass för sig, vilket alla Winkare också är ;-)

Kvällen bjöd inte bara på en fantastisk utsikt utan även härligt nätverkande, inspiration från Kathrine Löfberg samt en workshop med Cecilia Fjellman om normer och inkludering.


Kathrine pratade om hur det varit för henne att fundera över karriärens vägar och inte alltid så självklara val hon behövt göra. Hon inspirerade oss alla att våga ändra på kulturer och att våga göra saker annorlunda mot hur det "alltid har varit". Tack Kathrine för att du bidrog till en kväll med ett extra viktigt ämne.


Tack också till Sofia Svahn ifrån Löfbergs och Cecilia Fjellman som diskuterade normer med oss.

Vi vill även tacka alla Winkare som medverkade under kvällen för att ni bidrog med er härliga stämning och för att ni delade med er av idéer och tankar under workshopen med Cecilia.

Helmia 14 mars 2019

Nästan hundra tjejer kom till oss när vi hade vår första stora nätverksträff med Wink;

Det var bubbel, skratt och härligt sorl i bilhallen hela kvällen och det gick nästan att ta på den magiska stämningen.

Vi presenterade Wink och våra visioner tätt följda av Suzanne och Helena Walfridsson som berättade Helmias historia från ett perspektiv som man sällan hör. Vem deras farfar Helmer Walfridsson var och hur Helmia bildades, otroligt intressant!


Tjejerna fick tillfälle att mingla och berätta om sina styrkor i karriären och SOM de skröt! Maffigt hur alla vågade ta plats och berätta vad de är bra på - inspirerande.


Tina Lindahl föreläste för oss om hur vi ska vässa våra profiler på LinkedIn och komma igång med social Selling, en föreläsning där alla satt med sina mobiler i handen - redo att komma igång direkt. Tina är en sann inspiratör.


Stort tack till Helmia, Hammaro Ljud och ljus, Strokirk-Landströms och Makemyfilm.se som var våra sponsorer för träffen.

Och naturligtvis det största tacket till alla våra Winkare - vi är rörda, stolta och lyckliga över att ni gör det här tillsammans med oss!

Karlstad Airport 29 januari 2019

Vår första träff med Wink blev en riktig succé! Vi kan inte vara annat än nöjda, stolta och otroligt glada över den energi och glädje som vi fick ta del av under träffen.

Vi startade kvällen med lite mingel och snittar - sorlet och skratten som uppstod i lokalen värmde gott i våra hjärtan.


Vi presenterade vår idé med Wink och sedan kom Carl Hallgren från Karlstad Airport och berättade lite för oss om flygplatsens viktiga roll och deras arbete för miljön.


Tack till alla som kom och gjorde vår första Winkträff helt magisk.

Tack till alla som hört av sig via mail/sms/kommentarer, vilken otroligt fin respons vi har fått!


Nyfiken på att veta mer?

©2018 Winkarlstad

Hemsidan är skapad med